Termeni si conditii

Termeni si conditii

Pentru utilizarea acestui website vizitatorul ia la cunostinta, accepta si este de acord in totalitate cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.clinicaqueen.ro

Intregul continut al website-ului www.clinicaqueen.ro : toate logo-urile, textele, imaginile, articole, promotii sunt sub protectia legii drepturilor de autor, iar toate drepturile sunt rezervate S.C. EURO INSIGHT ADVISER SRL. Orice multiplicare a continutului website-ului fara acordul scris al S.C. EURO INSIGHT ADVISER SRL va fi sanctionat conform legii.

Pentru orice intrebare sau cerere de utilizare a materialelor de pe acest website, ne puteti contacta la office@clinicaqueen.ro .

Pentru a accesa anumite promotii speciale destinate exclusiv membrilor vi se vor solicita niste date cu caracter personal, precum adresa de e-mail si numarul de telefon. Acestea nu vor fi folosite decat de catre noi, ele nefiind transmise catre terti si nici nu va vom invada cu spamuri inutile. Singurii care fac exceptie de la aceasta regula sunt partenerii nostri care asigura functionarea a acestui website.

Cum cumpar de pe website?

Foarte simplu. Selectati produsul/serviciile dorite si adaugati-le in cos. Dupa aceea urmati intocmai pasii indicati in formularul de finalizare al comenzii dumneavoastra.

Cum platesc?

Plata o puteti efectua cu cardul, in siguranta si securitate prin intermediul MobilPay care asigura ca puteti folosi absolut orice tip de card, fie Visa, Visa Electron, Maestro, card in rate Avantaje etc. . De asemeni se poate plati prin transfer bancar direct in conturile noastre.

Cat de repede mi se confirma efectuarea platii si a produselor / serviciilor achizitionate?

Confirmarea platii va fi instanta, cu exceptia cazurilor in care clientul are o problema cu cardul sau banca emitenta, de regula fondurile fiind insuficiente. In acest caz, va puteti adresa direct bancii dumneavoastra, iar serviciile / produsele vor putea fi achizitionate la o data mai tarzie, in limita stocului existent.

Vreau sa cumpar un pachet, dar nu sunt decis/a 100 la suta ca imi este buna aceasta terapie / procedura. Ce fac in acest caz?

Foarte simplu: programeaza-te on-line la un consult la specialistii nostri pentru a afla ce anume ti se potriveste. Dar atentie, promotiile de pe website pot fi achzitionate doar on-line, in clinica avem alte oferte.

Pot sa imi rezerv un pachet?

Da, atat timp cat se face o plata fie si partial, dar nu mai mica de 60% din valoare pachetului. Aceasta se poate face prin transfer bancar in conturile noastre. Plata se poate face in lei, Euro, USD, GBP.

Vreau o programare cum fac?

Ca si in clinica, orice programare se face cu plata unui avans de 50 lei. Plata se poate face cu cardul sau prin transfer bancar. Poti sa completezi formularul de pe website si unul din reprezentantii nostril te va contacta in maxim 12 ore pentru stabilirea concreta a programarii. In caz contrar, nu iti garantam efectuarea programarii dorite.

Am primit un bonus de 100 lei la inscrierea pe website. Cand pot sa ii folosesc?

Felicitari! Poti sa ii folosesti la achizitionarea primului pachet in clinica noastra cu valoarea de peste 1.000 lei.

 

Ce trebuie sa stiu

 

Preturile afisate pe site la promotii pot suferi oricand modificari din cauze externe.

Ne rezervam dreptul de a modifica, de a anula sau de a limita un serviciu pe perioada nelimitata, fara a anunta in prealabil.

Promotiile cu preturile afisate pe www.clinicaqueen.ro sunt disponibile spre achizitie doar in mediul on-line.

Promotiile se adreseaza persoanelor din toata tara si comunitatea Europeana, dar procedurile si terapiile se executa in orasul Constanta.

Se poate ca un anumit produs sau serviciu sa nu aiba rezultatul dorit. Trebuie sa constientizati ca organismul uman individual este cel care in cele din urma are ultimul cuvant in fata stiintei si de accea oricat de perfecta este executia, se poate intampla ca un procent de 2% din pacienti sa aiba reactii diferite de majoritate. De aceea avem procedura de monitorizare a clientilor nostri, care sunt siguri si multumiti de rezultatele avute.

Atentie! Nu se returneaza banii pe serviciile si produsele platite si nici nu se modifica pachetele achizitionate.

Inainte de efectuarea oricarei proceduri in Clinica Queen directorii, anagajatii si personalul specializat va vor informa asupra procedurii, modului de utilizare a aparaturii, etc.

 

_________________________

Pentru orice fel de nelamuriri legate de Termenii si conditiile noastre, ne puteti contacta pe adresa office@clinicaqueen.ro .

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.