EPILARE DEFINITIVA

Tratamentul de epilare definitiva cu noua tehnologie E-light, la aparatul de epilare definitiva si rejuvenare faciala este singurul tratament de epilare definitiva cu E-Light care poate fi efectuat pe toate tipurile de piele, de la cea mai deschisa pana la cea mai inchisa si de asemenea pe toate tipurile de fir de par, de la cel mai gros pana la cel mai subtire datorita faptului ca E-light a adaugat la procesul de epilare definitiva cu IPL si radiofrecventa bipolara, ceea ce face penetrarea in profunizme. E-light este cea mai avansata tehnica pe plan international de epilare definitiva si rejuvenare faciala. E-light combina cu succes tehnologia IPL (Intense Pulsed Light) cu radiofrecventa multipolara, obtinandu-se rezultatele dorite intr-un timp mult mai scurt datorita puterii de penetrare mult mai profunda.

clinica estetica constanta

In urma primei sedinte de epilare definitiva cu E-Light, parul incepe sa cada, proces ce dureaza 7-14 zile, fiind eliminate in proportie de 60% din totalul firelor de par din zona/zonele tratate. Dupa cateva sedinte 1-3 de regula, in functie de fenotipul individual, incep a creaste fire de par mai fine si mai deschise la culoare, semn ca bulbul firului de par i-a fost inhibata cresterea.

Avantajele tratamentului de epilare definitive cu E-light constau in faptul ca pot fi tratate zone extinse in aceeasi sedinta, chiar si tot corpul. Time – Cost effective!

epilare definitiva constanta

Recomandari

Este esential a se evita expunerea la soare, aparate UV si creme autobronzante timp de 4-6 saptamani inainte de epilare definitiva cu E-Light si pe toata durata tratamentului. Se recomanda folosirea unei creme cu protectie solara SPF 50 sau mai mare.

Contradindicatii

Sarcina, boli de inima, hipertensiune arteriala, consumul de medicamente fotosensibilizante (antidepresive, unele antibiotice, anxiolitice, antiinflamatorii nesteroidiene si steoridiene), boli fotosensibile.

Pentru consultatie, evaluare, schema de lucru, contactati-ne!
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.