Oferta Iunie 2017

1 sedinta de Radiofrecventa faciala ‘Wrinkle Free’ pret 135 lei

1 sedinta de tratament facial cu extractii & ultrasunete faciale pentru intretinerea tenului pret 120lei

1 sedinta de tratament facial de curatare profunda si microdermabraziune faciala cu cristale de diamante pret 120lei

1 sedinta de tratament facial de restructurare a tenului si a pielii flasce sau atropice si mezoterapie faciala virtuala ce stimuleaza secretia de colagen propriu pret 135lei

Tratament facial cu microdermabraziune cu cristale de diamante si ultrasunete faciale sau cu Oxy Jet Therapy pentru ca tu sa nu ai nevoie de machiaj in aceasta vara! Pret: 1 sedinta – 139lei

4 sedinte de Terapie Peel-OXI-Fusion cu oxigen hiperbaric pret 480lei

6 sedinte de terapie anti-acneica completa cu lumina fotonica pret 500lei

1 sedinta de tratament cosmetic clasic pret 89 lei

1 sedinta de microdermabraziune si masca pret 99 lei

1 sedinta de mezoterapie virtuala faciala si masca pret 99 lei

1 sedinta de terapie cu oxigen hiperbaric pret 99 lei

Terapia Dermapen 3D iti asigura o regenerare celulara de pana la 2000%. Poti achizitiona la un super pret: doar 1.399 lei pentru 4 terapii Dermapen.

Bioregenerare prin injectare de plasma bogata in trombocite terapia cu plasma proprie – PRP pret sedinta 699 lei.

Pachet 3 sedinte MEZO-BIOREVITALIZARE faciala + 1 sedinta terapie faciala completa Pret 1.800lei

Cicatrici, semne sau pete pe ten? Vrei sa scapi de ele, dar nu stii cum? Iti propunem o solutie simpla si la indemana, ce iti ofera rezultatele dorite: peelingul chimic. Procedura este efectuata de personal medical specializat  si beneficiezi de monitorizare pe intreaga perioada a tratamentului. Pachet promotional luna iunie 1 sedinta pret 270 lei.

Eficienta sportia! Rezultate excelente intr-un interval scurt. Iti propunem terapia faciala de ultima generatie care face furori in lume: Dermapen 3D + Terapia Vampir /PRP la pretul de 699lei sedinta.

Scapa de transipiratia excesiva in cateva minute printr-o procedura simpla, complet nedureroasa si ce dureaza minim 10 luni. Tratamentul hiperhidrozei axilare bilaterala acum costa doar 1.799lei.

Injectare cu acid hialuronic 1 ml preturi de la 699lei. Tratament ‘1 time Botox’ 20 ui pret 650 lei. In plus beneficiezi de consultatie + plan de lucru + retus GRATUITE.
50% la tratamentele faciale cu microdermabraziune cu cristale de diamante si ultrasunete faciale sau cu Oxy Jet Therapy pentru ca tu sa nu ai nevoie de machiaj in aceasta vara! Pret: 2 sedinte – 145lei/sedinta.

Scade o decada din varsta ta sau scapa de pielea lasata prin tehnica inovatoare de lifting instant fara interventie chirurgicala, Lifting total facial pret de la 4.000 lei cu o reducere de 35% aplicata

Give a Reply